The Charmed Ones


Go to content

Bucks Fizz Land of Make Believe

Video > MusikvideoerBucks Fizz er en britisk pop gruppe, dannet i 1981 for at konkurrere i Eurovision Song Contest pågældende år. De vandt med "Making Your Mind Up", som stadig er deres mest kendte sang. Gruppen blev oprindeligt fremsat af fire vocalists: Bobby G, Cheryl Baker, Mike Nolan og Jay Aston, hvis gimmick var, at de alle var blond. Gruppen gik på at få en succesfuld karriere i verden, selv om deres største succes var i UK, hvor de havde tre No.1 singler og blev en af de top-sælger grupper af 1980'erne. Worldwide deres pladesalg oversteget 15 million.In slutningen af 1980, Nichola Martin og Andy Hill søgte at oprette en ny gruppe for at indtaste deres sang "Making Your Mind Up" i Eurovision Song Contest. Det første medlem, der skal ansættes var Mike Nolan, som var kendt for at Martin. De tilsammen indspillet en demo af sangen og trådte det til optagelse i en sang for Europa - det foreløbige varmefylder for projektkonkurrencen. Klar over, at et navn der var behov for udøvende kunstnere, Martin hurtigt besluttede den Buck's boblevand, da det var hendes favorit drink. I januar, Martin kontaktet Cheryl Baker at tilslutte dem, mens høringer var undervejs. Ved afslutningen af disse høringer, Martin havde fundet en mandlig sanger, Bobby G og kvindelige, Jay Aston. Usikker på, hvor kvindelige sanger til at bruge, hun i sidste ende besluttet at bruge både og Martin trådte tilbage fra gruppen for at arbejde sammen med Hill for en anden line-up, da de havde to sange i konkurrencen. De fire medlemmer mødtes for første gang på den 11 januar 1981. En associeret af Martin's, Jill Shirley aftalt at styre gruppen.

Ydeevne på Eurovision 1981.
Under rehearsals, en dans rutinemæssigt blev udtænkt for den sang, der endte med at blive berømt for det tidspunkt, hvor pigerne nederdele er rippes off halvvejen. De rutinemæssige selv var koreograferede ved Chrissie Wickham, et tidligere medlem af dans trup, Hot sladder, selv om Martin, Baker og Aston har alle, da der er krav på nederdel-rip idé. Den 11. marts, en sang for Europa fandt sted med den ukendte Bucks boblevand konkurrerer mod velkendte handle Flydende Gold samt Hill og Martin's egen gruppe, Gem. "Making Your Mind Up" blev en let vinder og gruppen indspillet sangen med Hill som producent. Senere på måneden blev det udgivet som et enkelt og trådte diagrammerne på No.24. På det tidspunkt projektkonkurrencen blev iscenesat, det indre var steget til No.2.On 4. april, Bucks boblevand repræsenteret Storbritannien i 1981 Eurovision Song Contest, som blev afholdt i Dublin. Selv om de var favoritter til at vinde, sangen står hård konkurrence, og efter et vocally usunde udlevering, de tidlige stemmer var fattige. Halvvejs gennem stemmeprocessen, Bucks boblevand gik i spidsen, selv om de holdt tæt hele vejen igennem. I sidste ende, Bucks boblevand vandt projektkonkurrencen med en lille margen på fire punkter, udbankning Tyskland i anden række. "Making Your Mind Up" blev et stort hit omkring kontinentet, og nåede No.1 i UK samt otte andre lande. Det beskrevet meget på andre områder som Australien, i sidste ende sælge fire millioner eksemplarer på verdensplan.


Post Eurovision succes med Shirley resterende som gruppens manager, Hill som producent og Martin som co-songwriter, de arbejdede med pladeselskabet RCA at fortsætte koncernens succes, fremgår det, at de ikke ville blive en anden Eurovision one-hit spekulerer. En opfølgning enkelt blev registreret amid salgsfremmende ture og koncernens image blev moderniseret. I maj, det indre "brik i aktion" blev udgivet. Sangen pralede en moderne pop lyd og høj produktion værdier, i modsætning til rock'n'roll stil med "Making Your Mind Up". Som Baker har udtalt: "Vores opfølgning enkelt var slet ikke noget som" Making Your Mind Up ", det var en god, stærk, moderne pop sang" "brik i aktion" blev et øjeblikkeligt hit og hurtigt steg til Nej 12 i Storbritannien diagrammer, hvilket gør det til det mest succesrige opfølgning en Eurovision sang nogensinde. Det er også beskrevet stærkt i hele Europa. Afmærkede af denne succes, at gruppen blev lanceret i optagelsen deres debutalbum med producenten Andy Hill. Udgivet i juli, selvstændige titlen album også blev et top 20 hit i UK hitlister som gjorde deres tredje single, "En af disse Nights". I november 1981, de vandt Best Song Award på Yamaha Song Contest i Tokyo med sangen "En anden Night"

Fortsatte popularitet (1981-1984) I slutningen af 1981, Andy Hill med tidligere King Crimson-medlem Peter Sinfield kom op med den fjerde Bucks boblevand single. Titlen "Delstaten Make Believe", den sang var produceret af Hill og præsenteret en stærk melodi. Udgivet i november, det ramte diagrammer og inden jul var i top fem. I januar 1982, det overhalede The Human League's "Don't You Want Me" at nå No.1. Det var der for to uger og forblev i UK hitlister i 16 uger - blive koncernens største sælger enkelt og en af de top sælger singler af dette årti. Det nåede også til No.1 i Holland og Irland, og som blev gruppens bedst sælgende enkelt i Tyskland. Sangen er siden blevet udråbt som en "firserne klassiske" og betragtes som gruppens bedste sang af kritikere. Deres næste enkelt udgivet i marts 1982, "My Camera Never Lies" nåede nummer et også. De var den første britiske handle i 1980'erne til at score 3 række virksomheder inden for en 12 måneders periode. De turnerede i udstrakt grad i 1981 og 1982. Mere succes fulgte i maj med gruppens anden studie album Are You Ready der gik Gold straks. Forsøger mangfoldighed en folkevise blev udgivet »Nu disse dage er væk«, som nåede nummer otte i den britiske hitlister. Succesen fortsatte med frigivelsen af den singler ', hvis du ikke kan stå varmen', 'Run for Your Life "og" Da vi var unge ". Bucks boblevand's tredje studie album Hand Cut blev udgivet i 1983 med indviklede harmonier, højkonjunkturerne choruses og perfekt pop. Endelig året blev kronet med udgivelsen af deres Greatest Hits album, som gik guld og præsenteret nye sange 'London Town' og 'spilleregler'.
Forside | Familien | Galleri | Video | Kontakt | FAQ | Site Map


Back to content | Back to main menu