The Charmed Ones


Go to content

Buster & Josefine

Familien

Opvækst


Buster er født på en gård i Oksbøl i juli 1998. Jeg fik ham sammen med hans bror Oliver, men desvære måtte vi af med ham, da han ikke kunne fordrage Stephanie. Så nu var der kun Buster tilbage. Men i det første leve år nåede han at lære at tage brusebad sammen med Stephanie og ligge som en baby i armene på Stephanie. Og som årene gik voksede han op til at blive en rolig, charmerende, kærlig og velopdragen kat som elsker at lege med andre katte og hunde. Buster bruger i dag meget af døgnets 24 timer til at sove i. Vi kan dog lokke ham hvis der er frisk vand på flaske og ingen huller i tørkosten. Men så skal det også lige siges at vi efter alt det skal sove mindst 5 timer, hvis man ellers kan for lov til det af Josefine.

Buster ved Dyrelægen:


Juli 2008 var det Busters tur til at blive tjekket. Det gik super godt lige indtil Jacob skulle tage en blodprøve, så var man en meget lille hankat og hylede som en stukken gris. Men det er jo altid godt at ha sin mor lige i nærheden når der skal trøstes og nusses. Men han vejer nu 5,13 kg og var i tip top orden. Så Jacob mente at vi kunne beholde ham de næste 5 år. Så det var jo en dejlig nyhed. men alt i alt gik det godt med dem begge to.


___________________________________________________________________________________________________________________________

Opvækst


Josefine Melgaard Lyngsø Kjeldsen kom til verden d. 15-05-2006.
Hvor i landet ved vi ikke, da vi fik hende fra Dansk Dyreværn Århus.
Hun stod helt henne i det sidste hjørne og var ved at gå ud af sit gode skind for at gøre sig bemærket.
Det var først Michael der fik øje på hende og han råbte straks på mig at han havde fundet den helt perfekte kat til os. Det skal så vise sig senere at han fortrød disse ord.
Da vi kom hjem med hende løb hun ind under sofaen og gemte sig i 2 timer, men med Busters tålmodighed og kaldene så kom hun ud fra sit skjul og han viste stolt hende rundt i hendes ny hjem. Der gik ikke lang tid efter hun var kommet hjem til os inden Anita fik den skøre ide at Josefine skulle tigge rejer og sådan blev det.
Hun elsker at sidde på sin stol ved spisebordet når vi andre skal ha morgenmad, frokost og aftensmad. Så skal vi tage stolen hen til bordet og hun hoppe op og følger med i hvad vi fortager os.
Det værste, hvis du spørg Michael, er når han står op kl.05:30 så tigger hun rejer og hun holder ikke op med at nusse ben og miauwe før man åbner køleskabet og giver hende 3 rejer. Men så er der også ro de næste 30 min.
Så begynder vi nemlig dagenes første motions tur. Vi skal lege tagfat med Stephanie og race igennem stuen, ud i gangen og til sidst hoppe op på fars kontorstol og der skal vi så børstes. Derefter kan vi godt sove en time eller to. Men så er det igen motions tid og sådan forgår det indtil kl. 19:30 hvor hun går død i sofaen. Josefine er en sød, kærlig, varm, legesyg og en rigtige Prinsesse kat og mors øjesten.

Josefine ved Dyrelægen:


Juli 2008 var det så igen tid til at blive vejet, følt på og et stik i numsen. Ja det årlige tjek up. Det gik super godt. Josefine tog det som en diva. Men da Jacob skulle tjekke hendes mund blev hun meget fornærmet på ham. Hun vejer nu 6,13 kg så det var lige et par kilo for meget. Men som Jacob sagde så var hun jo en fin og kærlig kat. Så et stort plus til Josefine.

Forside | Familien | Galleri | Video | Kontakt | FAQ | Site Map


Back to content | Back to main menu