The Charmed Ones


Go to content

Celine Ree - Savner dig sindsygt

Video > MusikvideoerCelina Ree: ” Jeg har fand´me holdninger!
Poppunkeren Celina Ree er på rekordtid blevet populær hos de danske teenagerefår en finger, for jeg er speciel,' synger Celina Ree i sangen 'Adrenalin', og der er noget om snakken. På trods af en opvækst i et hjem med klassisk musik og nystrøgne skjorter har den nu 18-årige Celina Ree udviklet sig til en rocktøs, der ikke lader nogen stå i vejen for sine drømme. Nu er hun klar med sit debutalbum 'Kortslutning' og er lige gået ind som en sikker nummer ét på DR's hitlisteprogram 'Boogie'.
Pige med stort P
Da jeg valgte at droppe ud af gymnasiet og bruge min børneopsparing på at lave musik, blev jeg meget uvenner med mine forældre. Der har været perioder, hvor vi slet ikke kunne kigge på hinanden uden at råbe. Men de er meget støttende nu, fordi de godt kan se, at det ikke bare var noget pis, jeg gjorde for sjov,« fortæller Celina Ree ærligt.
Hendes musik virker umiddelbart hård og mørk, men hun lægger ikke skjul på, hun er pige med stort P.
»Jeg er en sød, piget pige med en meget rå kant. Jeg elsker lyserød, og jeg elsker bamser. Jeg kan sagtens gå i det der candyfloss-mode. Men jeg har nogle holdninger, og jeg er fand'me ikke bange for at sige dem,« forklarer Celina Ree.
Med sit vilde hår, piercinger og tatoveringer inspireret af eventyrverdenen er det lykkedes Celina at skille sig ud fra mængden. Men hvad mener hun egentlig selv, hun kan give publikum, som de ikke har i forvejen?
»Jeg kan give danskerne et friskt pust i hverdagen - et fristed. Når de for eksempel tager ud til mine koncerter, behøver de ikke stå der og se lækre ud. De kan hoppe rundt og svede, for det må man gerne, når jeg spiller.Forside | Familien | Galleri | Video | Kontakt | FAQ | Site Map


Back to content | Back to main menu