The Charmed Ones


Go to content

Charmed Sæson 1

Video > Charmed


Charmed serien handler om 4 søster Prue Halliwell (Shannen Doherty), Piper Halliwell (Holly Marie Combs), Phoebe Halliwell (Alyssa Milano) og Paige Matthews (Rose McGowan) der opdager, at de nedstammer fra flere generationer af hekse. Pludselig står de over for at måtte bekæmpe onde dæmoner og troldmænd - og til tider også hinanden. Hvis du som mig analyser og tager trolddommen væk så opdager du at de kæmper for de samme værdiger som vi almindelige mennesker kæmper for. Jeg syntes at det er en spændene serie og det er længe siden jeg er blevet så fascineret.


Season 1
Something Wicca This Way Comes (1)
De tre søstre Prue, Piper og Phoebe opdager en mørk uvejrs nat at de er hekse, med rigtige overnaturlige kræfter. Sammen må de tre søstre tage kampen op mod det onde, for at de kan beskytte de uskyldige. Det bliver både forvirrende, sjovt og meget, meget farligt.

I've Got You Under My Skin (2)
Andy og Morris er på jagt efter en mystisk forfølger uvidende om, at han i virkeligheden er et ondt væsen, der holder sig ung ved at tappe smukke, unge kvinder for deres ungdom. Phoebe havner derfor i livsfare, da forfølgeren sætter jagten ind på hende. Prue prøver på at undgå Andy.

Thank You For Not Morphing
(3)
Piper, Prue og Phoebe for besøg af deres far, som de ikke har set i mange år, men Prue er mistænksom overfor ham, og hun synes det er mærkeligt at han er kommet tilbage. Phoebe beslutter sig imidlertid i hemmelighed for at mødes med sin far, men under mødet og senere begynder hun at se syner, hvor i han stjæler Skyggernes Bog. I mellemtiden er søstrene plaget af indbryd, men det forhindrer dem ikke i at omgås deres nye naboer, som har ganske særlige evner - de kan nemlig transformere sig!!

Dead Man Dating (4)
En forbryder får det til at se ud som om han er død ved at myrde en ung, kinesisk mand. Senere opsøger den myrdede unge mands spøgelse Piper - hun og søstrene er nemlig de eneste der kan hjælpe ham, på grund af en gammel kinesisk myte er ude efter hans sjæl. I mellemtiden har Phoebe fået sig et job som clairvoyant, og da hun opdager at en mand er i livsfare, forsøger hun desperat at advare ham - men det er en utaknemmelig opgave.

Dream Sorcerer (5)
En fremmed mand hjemsøger Prue i hendes drømme for at dræbe hende, og hverken Prue eller Piper kan finde ud af hvordan de skal hjælpe Prue. Både Piper og Phoebe er til gengæld selv trætte af at være alene, men når man er heks kan man hurtigt ændre det. Så derfor beslutter de sig for at bruge lidt magi, der skal gøre deres kærlighedsliv interessant igen - det går imidlertid lidt for godt med den plan.

The Wedding From Hell (6)
Piper står for maden til et celebert bryllup, men da en præst dør kort før bryllupet, for søstrene på fornemmelsen at bryden måske er en dæmon, der har forhekset gommen. Denne dæmons plan skulle så være, at få gommen til ægte og senere besvangre hende med en lille djævleunge til følge. Phoebe har det på samme tid hæsligt da hun ser syner af Piper der føder en djævleunge, hvilket vil medføre at Phoebe bliver nød til at dræbe Piper.

The Fourth Sister (7)
En teenager ved navn Aviva, beslutter sig for at blive en heks så hun kan blive optaget i Halliwells søstrenes kreds. Men desværre for Aviva sine kræfter fra den onde Kali, der henvender sig til pigen igennem et spejl. Kali udnytter pigen, da hun meget gerne vil have fingrene i søstrenes evner. Ved at levere søstrenes forsvundne kat tilbage til dem skaber hun kontakt til Phoebe og Piper - men Prue er mistænksom.

The True Is Out There... And It Hurts (8)
Halliwell søstrene kommer på en uhyggelig svær opgave, da en ond troldmand ankommer fra fremtiden. De skal nemlig stoppe troldkarlen, men hvordan gør man det når der ingen hjælp er i Skyggernes bog. Prue har også noget mere personligt at tage sig af. Hun vil nemlig gerne vide, hvordan Andy ville reagere, hvis han vidste at hun er en heks. For at finde ud af det forhekser hun Andy - men det får uventede konsekvenser.

The Witch Is Back (9)
Da Prue ved et uheld lukker en troldmand ud fra det 17. århundrede, må Phoebe tilkalde en af pigernes forfædre, der blev brændt i Salem under hekseprocesserne. I mellemtiden forsøger Piper at samle mod til at invitere Leo ud.

Wicca Envy (10)
Rex forsøger at få det til at se ud som om Prue stjal en værdifuld tiara. Det gør han ved hjalp af en ny evne han har fået, der gør det muligt for ham at sende meddelelser til hendes og andres underbevidsthed. Phoebe aner ingen uråd, da Rex begynder at give hende mere opmærksomhed for at gøre Prue vred - hun nyder til gengæld Rex's opmærksomhed.

Feats Of Clay (11)
Phoebes tidligere kæreste opsøger hende i håb om en forsoning, men der er helt andre motiver bag, han vil nemlig gerne have at Prue skal bortauktionere en urne, der ikke blot er stjålet, men den er også forbandet - det viser sig at blive en meget farlig affære. Piper forsøger i mellemtiden at bruge sine magiske evner til at få fat i en fyr.

The Wendigo (12)
Piper bliver en mørk aften overfaldet af et uhyggeligt væsen, der involvere hende i et uhyggeligt mareridt - hun undslipper kun med nød og næppe, takket være en mand, hvis forlovede blev dræbt af uhyret. Andy samarbejder nu med en FBI-agent, der efterforsker sagen om monsteret, der skifter til menneskeform i dagtimerne. På samme tid prøver Phoebe at hjælpe en desperat mor ved at bevise at hendes kidnappede datter stadig er i live.

From Fear to Eternity (13)
Det er fredag den 13. en meget uheldig, især for Halliwell søstrene. For på netop denne fredag ankommer en oldgammel dæmon til jorden. Han lever af ugifte hekses frygt, og snart er ofrene Phoebe og Prue, som han forsøger at skræmme til døde. I mellemtiden har Piper meget at gøre, for hun har gang i endnu et forhold, men denne gang er det meget uheldigt, for det blev nemlig indledt fredag den 13...

Secrets and Guys (14)
En dreng med specielle evner bliver kidnappet af to banditter, som bruger ham til at trænge ind i topsikrede bygninger. Søstrene Halliwell modtager en besked om at han har brug for hjælp, men de har ingen ide om hvor han er. Imens vender Leo tilbage og ved et uheld finder Phoebe ud af hans sande identitet, men hvad siger Piper...

Is There A Woogy In The House (15)
En livslang frygt overfor en bøhmand i kælderen har altid plaget Phoebe, og den har flere gange givet Prue og Piper at billigt grin. Men pludselig er der lang vej til smilene, da et jordskælv vækker en uhyggelig bøhmand til live i Halliwell søstrenes kælder. Dæmonen driver nemlig langsomt Phoebe ind i den mørke del af hendes sind - snart er hun ingen god heks, men en ond troldkvinde.

Which Prue is it, Anyway (16)
Phoebe begynder at se de mest modbydelige syner, hvor Prue bliver dolket ihjel - senere bliver Prue udsat for mordforsøg, der får hende til at tage drastiske forholdsregler. Hun fremsiger en trylleformular, der skal øge hendes styrke - men det virker næsten alt for godt...

That 70's Episode (17)
En ond ånd forsøger at dræbe de tre søstre for at få del i deres ebner. For at forhindre denne ulykke bruger Prue, Piper og Phoebe en trylleformular der sender dem tilbage i tiden, nærmere betegnet til 70'erne - kort før Phoebes fødsel. Tidserejsen fører til et møde med pigernes mor og bedstemor.

When Bad Warlocks Go Good (18)
Prue bliver venner med en præst, men hun finder snart ud af at han har en dyster fortid: en genneration af troldmand løber gennem hans familie, og hans to ældre brødre prøver at at tvinge ham ind i deres kreds. Phoebe prøver at hjælpe Piper til at finde en kæreste.

Blind Sided (19)
Da en lille dreng bliver kidnappet af en grimlock, er det tid til at Prue, Piper og Phoebe tager affære. I mellemtiden bliver en journalist vidne til at Prue bruger sine evner - og dermed bliver han straks klar over at dette er århundredets historie.

The Power of Two (20)
Da Phoebe besøger den gamle fængselsø Alcatraz, ser hun et spøgelse. Det er genfærdet af en seriemorder, der endte sine dage i det flugtsikrer fængsel. Men hvad han ikke nåede i levende live, kan han gøre nu.

Love Hurts (21)
Da Leo vender tilbage til San Francisko er det for at bede Halliwell søstrene om hjælp til at beskytte en uskyldig kvinde der bliver forfulgt af en dæmonisk mand. Ved denne lejlighed erfarer Piper sandheden om Leo, og da han senere bliver hårdt såret fremsiger hun en trylleformular, der skal hjælpe ham til at overleve.

Deja Vu all Over Again (22)
Halliwell søstrene bliver sat på deres hidtil hårdeste prøve, da en ond troldmand får hjælp fra en dæmon ved navn Tempus til at dræbe dem. Lukkes det ikke første gang sætter Tempus tiden tilbage, egentligt skulle kun troldmanden huske hvad der var sket, men på grund af sine evner kan Phoebe også huske hvad der er sket, men kun som deja vu. Desværre bliver Phoebe ved med at se syner af Andy hvor han ligger livløs hen.

Charmed Season 1 trailer:
Klik på billedet for at se denne season klip


Forside | Familien | Galleri | Video | Kontakt | FAQ | Site Map


Back to content | Back to main menu