The Charmed Ones


Go to content

Charmed Sæson 2

Video > Charmed


Charmed serien handler om 4 søster Prue Halliwell (Shannen Doherty), Piper Halliwell (Holly Marie Combs), Phoebe Halliwell (Alyssa Milano) og Paige Matthews (Rose McGowan) der opdager, at de nedstammer fra flere generationer af hekse. Pludselig står de over for at måtte bekæmpe onde dæmoner og troldmænd - og til tider også hinanden. Hvis du som mig analyser og tager trolddommen væk så opdager du at de kæmper for de samme værdiger som vi almindelige mennesker kæmper for. Jeg syntes at det er en spændene serie og det er længe siden jeg er blevet så fascineret.

Season 2
Witch Trial (23/66)
Halliwell søstrene har efterhånden været hekse i et år og dette burde jo fejres, men Prue er overhovedet ikke i humør til det. Hun synes nemlig at det er hendes skyld at Andy døde. Og dette bliver ikke bedre da en ond dæmon stjæler Skyggernes Bog. Hun lige ved at sige "rend og hop". Så nu skal Phoebe og Piper skaffe bogen og Prue tilbage.

Morality Bites (24/66)
Phoebe får en frygtelig forudanelse da hun ser sig selv blive brændt på bålet i år 2009. Nu må søstrene rejse i tiden for at forhindre dette. Det bliver et stort indblik i fremtidens gåde, men fremtiden er ikke helt som søstrene havde forestillet sig den. Men alt er ikke lutter fornøjelse for kan de redde Phoebe, og hvordan kommer de tilbage til deres egen tid?

The Painted World (25/66)
Da Prue skal vurdere et maleri opdager hun til sin rædsel at der er en mand fanget inde i billedet. Prues forsøg på at redde ham fører i midlertid kun til at hun selv bliver fanget inde i maleriet. Og hvem kan nu hjælpe dem ud???

Devil's Music (26/66)
Pipers natklub går sløjt og pigerne bliver tvunget til at bede om et lån fra en lokal forretningsmand. Leo foreslår at løse problemerne ved at lade bandet Dishwalla spille i klubben - bandet gemmer imidlertid på en uhyggelig hemmelighed, der snart går op for de chokerede søstre.

She's A Man Baby, A Man! (27/66)
San Francisco døjer under en hedebølge, og Phoebe begynder at drømme hede drømme, hvori hun chokerende nok ender med at dræbe en af sine elskere. Senere kommer Morris til Prue for at løse gåden om mordene på fire mand, og en ilde berørt Phoebe begynder nu at overveje, om hun mon kan have haft noget med mordene at gøre.

That Old Black Magic (28/66)
Tuatha, en ond heks, der dræber gode hekse, bliver ved et uheld sat fra af den hule, hvor hun har været spærret inde i over 200 år. Søstrene Halliwell erfarer, at den eneste, der kan slå Tuatha ihjel, er en specielt udvalgt person, som viser sig at være teenageren Kyle. Kun han kan bruge heksens tryllestav mod hende selv.

They're Everywhere (29/66)
Phoebe ser i syner en ung mand, der bliver forfulgt af to troldkarle, der er ude efter en samling optegnelser, der kan forudsige fremtiden. Hun må nu forsøge at finde og hjælpe den unge mand, før det er for sent og fremtiden falder i de ondes hænder. Piper og Prue er bange for at de to mænd i deres liv måske i virkeligheden er troldkarle.

P3H2O (30/66)
Under et besøg til det, hvor deres mor døde, ser Prue en ung mand blive dræbt af et uhyggeligt væsen, der lurer under en nærliggende søs overflade, kort efter møder søstrene den mystiske Sam, og opdager at han var deres mors kæreste, og at han har viet sit liv til at forhindre at det selvsamme uhyre, der dræbte deres mor også skal få ram på hendes piger - dermed er uhyggen først lige begyndt.

Ms. Hellfire (31/66)
Det er fredag d. 13, en sand ulykkes dag for heksene. Da en lejemorder ved navn Ms. Hellfire forsøger at dræbe dem. Sådan går det dog ikke søstrene dræber hende. Og nu må Prue spiller lejemordersken for at finde ud af hvem der hyrede hende og dette er bestemt ikke helt ufarligt. I mellem tiden spørger Dan, Piper om de skal flytte sammen, og hvad mon hun svarer på det?

Heartbreak City (32/66)
Da Prue besøger den sø hvori søstrenes mor druknede. Ser hun en mand der på den mest mystiske måde drukner, en anden mand stopper hende fra at gøre noget, men der er noget lusk ved det hele. Så søstrene har fået en meget følelses ladet opgave, men de må forhindre at historien gentager sig selv...

Reckless Abandon (33/66)
Et ondt spøgelse prøver at dræbe alle mænd i en fornem familie, selv den lille nyfødte Matthew vil han dræbe. For at dette ikke skal ske må Halliwell søstrene redde familien fra dens grufulde skæbne, det giver dem en chance for at afprøve deres moderinstinker, hvilket ikke er helt let...

Awakened (34/66)
Da piper importere nogle ulovlige frugter bliver hun smittet med en dødelig sygdom. Kan Prue og Phoebe hjælpe hende, da lægerne giver op? De prøver, men når man bruger en trylleformular til personlig vinding, er der altid en konsekvens og denne konsekvens er dødeligt alvorlig...

Animal Pragmatism (35/66)
Det er Valentinsdag, den mest romantiske af alle dage i året. Men al idyllen bliver spoleret da tre af Phoebes klassekamerater tryller tre dyr om til tre lækre fyre, men de har dyreinstinkter!!! Imens kommer Leo tilbage og hvad så med Dan...

Pardon my Past (36/66)
Phoebe bliver forfulgt af sit tidligere livs skæbne. Efter hånden er fortiden ved at dræbe Phoebe, og søstrene Halliwell bliver nød til at søge hjælp i Skyggernes Bog. Dette betyder at Phoebe bliver tilskuer til sit tidligere liv uden selv at kunne gøre noget, selv om at der er hårdt brug for det. For i fortiden var Phoebe nemlig en ond heks. Hvad kan søstrene stille op, når de skal møde fortidens synder?

Give me a Sign (37/66)
Prue er blevet inspireret af sit tidligere liv, og genoptager nu sin gamle drøm om at blive fotograf. Men der er ikke meget tid til dette for Prues affære Bane, er flygtet fra fængslet og opsøger nu søstrene for at bede om deres hjælp, da en dæmon er i hælene på ham, men superskurke har en lidt mærkelig måde at bede om hjælp på. Bane kidnapper nemlig Prue, og hvordan skal det så gå?

Murphys Luck (38/66)
Prues første opgave som fotograf bliver at fotografere San Franciscos mest uheldige kvinde. Prue bliver imidlertid chokeret da hun ankommer til kvindens bolig i samme øjeblik som kvinde springer fra en meget høj bygning. Prue når at redde hende, men kvinden er forbandet og kun lidt magi kan hjælpe.

How To Make A Quilt Out of Americans (39/66)
Halliwell-søstrenes tante Gail beder dem om hjælp til at finde svar, da en række lig findes i hendes by. Det viser sig imidlertid senere at tante Gail kun er interesseret i at stjæle sine niecers heksekræfter, så hun kan indgå en pagt med en dæmon, der vil sikre hende evig ungdom. Piper er dog ikke ulykkelig over at have mistet sine kræfter - hun nyder tanken om at kunne leve et normalt liv.

Click Flick (40/66)
Phoebe er forelsket, forelsket i en fyr fra en film! Han er alt hvad hun drømmer om, men samme aften som Phoebe har været i biografen lukkes illusionernes dæmon ud, denne dæmon kan få personer fra filmene ud i virkeligheden, hvilket kan skabe meget kaos. Men Phoebe møder sin drømmefyr, desværre er han ikke helt alene!!!

Ex Libris (41/66)
Phoebe skal til eksamen, Prue arbejder og Piper aftaler stævnemøder med Leo. Alt i alt ånder alt fred og ro omkring Halliwell Manor, men midt i al idyllen bliver en af Phoebes klassekammerater dræbt, fordi hun kunne bevise at dæmoner findes. Hendes spøgelse flakker stadig rundt omkring på biblioteket, og kan ikke finde ro, kan heksene hjælpe?

Astral Monkey (42/66)
Den læge der behandlede Piper mens hun var syg. Er nu meget opsat på at finde en kur mod denne sygdom, som han tror han kan finde i søstrenes blod. Ved et uheld kommer han til at få noget af søstrenes blod ind i sig og pludselig kan han Standse tiden, flytte ting ved tankens kraft og se ting fra fortiden og fremtiden. Desværre bruger han evnerne til onde ting, og søstrene må stoppe ham, men kan de?

Apocalypse not (43/66)
Her troede vi alle sammen at vi var kommet frelst ind i det nye årtusinde, men nej. Apocalypsens 4 riddere skaber kaos på jorden og vil have den til at gå under, men heksene står i vejen, men mister desværre Prue, og en af ridderne forsvinder også. Og nu bliver de gode og de onde nød til at samarbejde.

Be Careful What you Witch for (44/66)
Man skal passe på hvad man ønsker for som ved alt andet er der konsekvenser. Så da en ånd, nærmest banker på deres dør, og giver dem ét ønske hver, vil ingen ønske noget, men som tiden går bliver de alle sammen lidt uforsigtige og ønsker noget. Hvilket bestemt ikke er godt, da dette resultere i en af søstrenes død.

Charmed Season 2 trailer:
Klik på billedet for at se denne season klipForside | Familien | Galleri | Video | Kontakt | FAQ | Site Map


Back to content | Back to main menu