The Charmed Ones


Go to content

Charmed Sæson 3

Video > Charmed


Charmed serien handler om 4 søster Prue Halliwell (Shannen Doherty), Piper Halliwell (Holly Marie Combs), Phoebe Halliwell (Alyssa Milano) og Paige Matthews (Rose McGowan) der opdager, at de nedstammer fra flere generationer af hekse. Pludselig står de over for at måtte bekæmpe onde dæmoner og troldmænd - og til tider også hinanden. Hvis du som mig analyser og tager trolddommen væk så opdager du at de kæmper for de samme værdiger som vi almindelige mennesker kæmper for. Jeg syntes at det er en spændene serie og det er længe siden jeg er blevet så fascineret.Season 3
The Honeymoon's Over (45/66)
Piper og Leo har efterhånden været væk i et stykke tid, men tingene går nogenlunde hjemme i Halliwell Manor, hos Phoebe og Prue. Ja, hvis man lige ser bort fra at der er en ny dæmon i byen, som laver mærkelige mærker i ofrenes pander. Piper kommer også i et lille (ret stort) dilemma, da Leo stiller et svært spørgsmål.

Magic Hour (46/66)
Søstrene Halliwell bliver nået overraskede da en ugle står uden for deres dør og forvandler sig til en mand. De bliver klar over at der er tale om et forelsket par der ikke kan se hinanden, da der hviler en forbandelse over dem. Piper og Leo er også ved at gøre klar til deres bryllup, men det hele ender anderledes end forventet...

Once upon a Time (47/66)
En lille pige bliver forfulgt af nogle små trolde. Så denne gang bliver søstrene skubbet ind i en magisk fantasiverden med feer og trolde, godt og ondt som i de gode gamle dage. Men for at kunne se trolde og feer skal man være et barn, så søstrene Halliwell genopdager deres tabte barndom.

All Halliwell's Eve (48/66)
Det er Halloween, heksenes aften. Og søstrene holder en fest, desværre går der lidt "kuk" i den da de pludselig havner tilbage i 1600 tallet, og skal redde en lille baby, det bliver ikke bedre af den fact, at de ikke har deres evner, og at de bliver hængt for at sige det lige ud eller gør de?, Cole rejser også tilbage i tiden, men det bliver ikke så hyggeligt...

Sight Unseen (49/66)
Der er en mærkelig dæmon i byen, og Prue er ved at blive sindssyg over den, da ingen, heller ikke hendes søstre tror på hende. Hun får det dårligere og dårligere med det hele, men så laver hun en lille dæmonfælle, og hvem går lige i den?? Også Piper og Leo har deres problemer. Og det hele ender meget dramatisk!!!

Primrose Empath (50/66)
Prue kan ikke lide Cole, da hun stadig tror han er en dæmon, men Phoebe vil gå videre så hun tager selv initiativet. Imens får Prue også andet at tænke på da hendes hoved er ved at eksplodere over folks problemer og skænderier, hun føler alverdens smerte. Og hvordan slipper man af med det??

Power Outage (51/66)
Søster kærlighed er en god ting, men nogle gange kommer man op at skændes. Det er dog ikke helt tilfældigt at søstrene kommer op at skændes, en dæmon forbander dem, så de bliver uvenner. Efter skænderiet styrter Phoebe hen til Cole. Men her har han den kniv han vil dræbe Phoebe med...

Sleuthing With The Enemy (52/66)
Phoebe er forelsket i Cole, og han er tydelig vis også forelsket i hende, men han er en dæmon og hun en god heks. Da Halliwell søstrene finder ud af at Cole er Balthazar, bliver nødt til at dræbe endnu ham. Men vil Phoebe gå med til det? Har hun et valg??

Coyote Piper (53/66)
Piper gruer for en kommende gammel klasse-genforening, ti år efter at de gik ud af high school. Tilbage i skoletiden blev Piper nemlig betragtet som en nørd og havde dårlig selvtillid. Hun frustreret over ikke at kunne stå frem som den hun virkelig er - en mægtig heks med en unik kæreste. Men da hun møder klassens overlegne dronning, bliver Piper besat af en hundjævel med en farlig personlighed... Samtidig prøver Phoebe at bestemme sig for om hun skal redde Cole og lyve for sine søstre.

We all Scream for Ice Cream (54/66)
Prue får déjà vu, da hun hører melodien fra en isbil. Hun og Phoebe går mod bilen og ser en lille pige forsvinde på mystisk vis. De følger efter bilen og havner i en hvidvasket verden fuld af sne, legepladser og dybe skover. Phoebe får et flashback som gør at de må opsøge deres far - Noget Prue ikke synes om...

Blinded by the Whitelighter (55/66)
Dæmonen Aames dræber gode hekse, og stjæler deres kræfter. En af Leos kollegaer, Natalie, advarer søstrene Halliwell og Leo om dæmonen. De opdager, at han kan klone sig selv, reflektere andres kræfter og skrifte udseende. Samtidig er Natalie bekymret for, at Leos følelser for Piper skal komme i vejen for det arbejde, som nu skal gøres.

Wrestling With Demons (56/66)
Prue stifter bekendtskab med en dæmon, som viser sig at være en af hendes gamle skolekammerater. Han trænes til at blive en dæmon, og gennem denne træning mister han sin menneskelighed. Pigerne må finde en løsning, og overtale ham til at forlade sin lærer, før han dræber et uskyldigt offer og bliver 100% dæmon.

Bride and Groom (57/66)
En troldmand som kan forvandle sig, giver sig ud for at være Piper og låner Prues læbestift. Læbestiften gives til en ond præstinde, som skal bruge den i forbindelse med en forbandelse. Phoebe mødes med Cole og fortæller ham at hun aldrig vil se ham igen. Samtidig er Piper optaget med at planlægge sit bryllup ...men så forsvinder Prue!

The Good, The Bad and The Cursed (58/66)
Phoebe rejser til en spøgelsesby, og overværer at en ung indianer overfaldes af en cowboy. Den unge knægt falder ved et uheld gennem Phoebe, og det viser sig nu, at hun både fysisk og psykisk er bundet til ham. Alt hvad den unge knægt gennemgår, føler Phoebe på sin egen krop.

Just Harried (59/66)
Midt i planlægningen af Pipers bryllup skaber Prue problemer - i søvne. Prue drømmer, at hun slås med en person på en bar, og da hun vågner dagen efter er personen fra drømmen fundet død, og en pige med Prues udseende er efterlyst for mordet. Hvad bliver følgerne af drømmen, og vil de have konsekvenser for Pipers lykkeligste dag?

Death takes a Halliwell (60/66)
Onde dæmoner er på jagt efter Cole og dræber derfor kvinden han lejer sin lejlighed af. Snart er Cole eftersøgt for mordet. En politimand opsøger Phoebe, og stiller en masse spørgsmål om Cole. Samtidig ser Prue en kvinde med en mærkelig sort skygge, som følger efter hende. Prue tager sagen i egen hånd, og erfarer noget ganske foruroligende...

Pre-Witched (61/66)
Nygifte Piper og Leo er klar til at flytte til den anden ende af byen, men de har ikke tænkt på konsekvensen - søstrene kan miste deres kræfter, hvis de ophæver deres samværs-pagt. Pigerne tænker tilbage på den tid hvor de ikke havde deres evner endnu, og hvordan deres bedstemor altid sagde at de skulle holde sammen.

Sin Francisco (62/66)
En dæmon bruger sine kræfter - de syv dødssynder - for at få fat i syv uskyldige sjæle. Da pigerne forsøger at redde de uskyldige, bliver de selv udsat for dæmonens kraft, der forandrer deres personligheder...

The Demon Who Came In From The Cold (63/66)
Cole er tilbage i Phoebes liv og, at opgive sine kræfter for hendes skyld. På en gå-tur møder de en gal mand, som fortæller dem om et hemmeligt broderskab, men i det samme materialiserer en dæmon sig ved siden af dem, som tager den fremmede mand med sig, før den forsvinder. Phoebe og Cole forsøger at finde ud af hvad der i virkeligheden foregår...

Exit Strategy (64/66)
Cole får til opgave at stjæle en amulet fra en heks, og han får besked på at dræbe hende efterfølgende. Han fortæller Phoebe om opgaven, men at han ikke vil skade kvinden. Da Phoebe og Prue ankommer til heksens hjem er hun allerede død, og amuletten er borte. Samtidig skal Piper hjælpe Leo med at skaffe ham et pas, men mens de venter udvikler Piper en af sine nye evner - en som ikke er specielt lydløs...

Look Who's Barking (65/66)
Mystiske mord fører pigerne til en Banshee-dæmon, som dræber folk hvis sjæle vil forgå af smerte. For at finde Banshee'en og derved forhindre nye mord, må en af pigerne gå gennem en forvandling... Samtidig slider Piper med at kontrollere sine nye evner.

All Hell Breakes Loose (66/66)
Prue, Piper og Phoebe redder en læge, fra kildens onde lejemorder Shax. Men da Prue og Piper forfølger dæmonen ud på gaden, kommer de, uden de selv ved det, med i et live show fra en tv-station. Hemmeligheden er afsløret, også bryder helvede løs. Phoebe går ned i underverdenen for at frelse Cole, og Leo følger efter. Piper bliver skydt af en gal kvinde, og det er mere end Prue kan klare.Charmed Season 3 trailer:
Klik på billedet for at se denne season klip


Forside | Familien | Galleri | Video | Kontakt | FAQ | Site Map


Back to content | Back to main menu