The Charmed Ones


Go to content

Eclipse

Video > Twilight SagaDen kommer i de danske biografer d. 30-06-2010

Bella og Edward er blevet genforenet, men deres forbudte forhold er truet med at blive revet fra hinanden igen med en ond vampyr stadig søger hun hævn. Og Bella er tvunget til at vælge mellem hendes sande kærlighed til Edward eller hendes venskab med Jacob sort som kampe mellem vampyrer og varulve fortsætter. Men der er stadig et valg for Bella at gøre, dødelighed og udødelighed?

Bella (Stewart) igen finder sig omgivet af faren, som Seattle er hærget af en række mystiske drab og en ondsindet vampyr fortsætter sin jagt på hævn. Midt i det hele, er hun tvunget til at vælge mellem sin kærlighed til Edward (Pattinson) og hendes venskab med Jacob (Lautner) - vel vidende, at hendes beslutning har potentiale til at antænde den kamp mellem vampyrer og varulve. Med sit afgangsprojekt hurtigt nærmer sig, Bella er konfronteret med den vigtigste beslutning i hendes liv.

Efter afstemningen om hende at blive udødelig, indser Bella graduering er ikke for langt væk og begynder at gå i panik. Men hun har større problemer, hendes følelser for Jacob, hans følelser for hende og Victoria. Den vampyr, der forsøger at tage hævn over hende for Edward dræbe hende James

Bella Swan er genforenet med kærlighed i hendes liv (og vampyr), Edward Cullen. Hendes liv er tilbage til den måde, det var før Cullens 'venstre, med undtagelse af en af de store ting. Før Edward venstre, havde Bella ikke anset Jacob Black (varulv), hendes bedste veninde, og hun er forgæves forsøger at gøre Edward og Jacob til at skabe fred og være venner. Hun er splittet mellem den kærlighed, hun føler for Edward, og det stærke venskab mellem hende og Jakob. Kan hun gøre dem til fornuft, og de kan være gode for hinanden til at holde fra at såre Bella? Og der er nye farer lurking rundt i hjørnerne, Seattle er forfulgt af massmurders ud over menneskeheden. Hvem står bag dette, og hvilken forbindelse har det med Bella?

Twilight Eclipse trailer:
Klik på billedet for at se denne trailer.


Forside | Familien | Galleri | Video | Kontakt | FAQ | Site Map


Back to content | Back to main menu