The Charmed Ones


Go to content

Linda - Money, Money, Money

Video > MusikvideoerFinalisterne i 'X Factor' havde svært ved at skjule deres begejstring over at have mødt og ikke mindst optrådt sammen med det verdenskendte boyband Take That under finalen.
For eksempel skulle Patricia fra Alien Beat Club overvinde sin egen generthed, før hun turde hilse på dem.
- Det var helt vildt syret. Jeg kan huske, at under prøverne turde jeg ikke gå over og sige hej, så jeg blev nærmest tvunget derover. Men de er pisse søde. De er ikke bare nede på jorden, de er nærmest under jorden, hvis man kan være det, siger hun om den store oplevelse.
Men der var også roser den anden vej, og især Jason Orange var begejstret for aftenens vinder.
- Da vi øvede 'Patience' tidligere på dagen, og Linda sang for første gang, tænkte jeg whauw! Hun skilte sig ud. Jeg har jo ikke set de øvrige programmer, men her til aften virkede hun selvsikker, og hun sang virkelig igennem. Så hun fortjente at vinde, lød de store ord fra Take That-medlemmet.
- Ville hun kunne optræde med jer?
- Hun er for god til os, lød hans kække svar.
Robbie er velkommen Og når nu verdensstjernerne var i lille Danmark, skulle der selvfølgelig også høres til den store reunion mellem de oprindelige fem medlemmer, som Robbie Williams netop har været ude og proklamere endnu en gang.
Men det var ikke noget, der faldt i Gary Barlows smag.
- Vi bliver ved med at svare på det samme bras. Det er gamle nyheder. Vi er alle i gang med noget lige nu. Robbie er i studiet for at lave sit nye album. Vi er på turne. Men det vil ske en dag. Vi ved bare ikke hvornår.
De fire Take That'er fik dog slået fast, at der ikke er noget ondt mellem dem og deres gode gamle kammerat Robbie, der forlod bandet, mens succesen var allerstørst tilbage i 1995.
- Vi er venner, og han er velkommen tilbage, lød detForside | Familien | Galleri | Video | Kontakt | FAQ | Site Map


Back to content | Back to main menu