The Charmed Ones


Go to content

Michael

Familien

Michael er født d. 20.07.1964 på Århus Fødeanstalt.
De første par år trådte Michael sine babysko i Viby. Derefter flyttede de så til Tranbjerg, hvor Michael startede i Tranbjerg Skole. Han var ufattelig arbejdsom og trofast med sine lektier, som han kunne sidde over i flere timer. .

Michael har altid været et nemt barn. Som lille dreng gennemgik han ca. 10 operationer, hvor ikke alle var lige vellykkede. Men dette holdt ikke Michael tilbage. Han racede rundt i sin kørestol dagen lang til stor fornøjelse for sin lillebror Henrik.

Han har aldrig været bleg for at bruge kæften, som han den dag i dag bruger 24 timer i døgnet….godt og vel. Og det er ikke alt der er lige heldigt. Eksempelvis var der en episode, hvor munden ikke stod stille på Michael og så blev det for meget for den gamle far.

Han bad Michael tie stille i 5 minutter, men efter kun 2 minutter spurgte Michael lige så sødt, ”er de 5 minutter ikke snart gået”. Til det svarede far ”Nej, der mangler stadig 3 minutter. Så tie stille nu.” Det gjorde han så, men det er også den eneste gang han kunne holde mund så længe af gangen. Der var også en anden episode, hvor det drejede som om jordbærbedet hos bedstemor og bedstefar. Da nu Michael var bedstemors yngling, så fik han lov at tage af jordbærrene. Med det resultat at det ikke duftede ret godt 3 dage efter , da Michael ikke helt kendte grænsen for jordbær indtagelse. (Hvad angår mad, så kender Michael stadigvæk ikke grænsen).

I dag er en af Michaels største fornøjelser/beskæftigelser at sove længe, læse bøger samt bruge oceaner af tid på sine pc´ere og sin dejlige prinsesse og deres fælles datter.
Michaels største svaghed er 3 ting:
1: Han kan ikke gå i 12 timer uden at han skal sidde og klappe og nusse Buster kat.
2: Han kan ikke undvære at tale med sin prinsesse i mere end 4 timer af gangen.
3: Se Formel-1 løb

Som ung tog Michael uddannelsen som kontorassistent og han har endvidere taget diverse kurser indenfor IT. Hvilket betyder at han i dag er IT-supporter og derfor kan forsørge sin kone og datterens dyre vaner.

Forside | Familien | Galleri | Video | Kontakt | FAQ | Site Map


Back to content | Back to main menu