The Charmed Ones


Go to content

Nicolai Et Nyt Kapitel

Video > MusikvideoerNicolai Kielstrup er kun 17 år, og hans CV er allerede langt. På de tre år der er gået, siden han vandt MPG, er der sket enormt meget, og succesen har ingen ende ville tage. Han har indtil videre udgivet to albums og står med det tredje i hånden. Og der skal flere kuglerammer til, for at tælle det antal gange den ambitiøse teenager sammen med sin trup af dygtige dansere og musikere har indtaget scener rundt omkring i Danmark.

Nicolais karriere indenfor musik og dans startede for alvor, da han vandt MGP 2005. Men dansetræningen startede meget tidligere. Allerede da stortalentet var 4 år, opstod interessen for at danse - hiphop, street, breakdance og funk. Da Nicolai var 10 år, startede han på LEGOLAND Show Academy, hvor han dygtiggjorde sig i dans og drama i to år. Det var også her, den unge charmør for første gang rigtig begyndte at snuse til sangen og at udvikle sin stemme.

Færdiguddannet fra LEGOLAND Show Academy havde Nicolai mod på meget mere. Han besluttede sig for at gribe chancen og lave et nummer til MGP, som han kunne sende ind. Snart var den unge charmetrold optaget i programmet og med sine tre dansepiger vandt han showet med ’Shake, shake, shake’ og fik således skudt sin karriere i gang med et brag.


På det tidspunkt var der ingen, der kunne forudse, at den talentfulde performer allerede som 17-årig skulle sende sit tredje album på gaden. Men når Nicolai sætter sig et mål, går han direkte efter det, og det er tydeligt, at han er meget ambitiøs omkring sin musik og dans.

Jeg er nok den person, der har størst forventninger til mig selv. Jeg er meget perfektionistisk omkring min musik og mine optrædener, og jeg arbejder altid på at gøre det så godt som overhovedet muligt. Hvis jeg ikke er helt tilfreds, så kasserer jeg det og starter forfra, indtil jeg er helt tilfreds, lyder det fra det målbevidste sang- og dansetalent.

Musik og dans er en stor del af Nicolais liv. Og fordi han var så ung, da han startede med at synge og danse, udvikler han sig med musikken, ligesom musikken udvikler sig med ham:

Jeg kan tydeligt mærke, at jeg udvikler mig fra album til album. For eksempel oplever jeg, at mine budskaber er blevet mere alvorlige her på min nyeste cd. Et af numrene handler døden – det at miste én man holder af og det var jeg helt sikkert for ung til at synge om for tre år siden. Men det er selvfølgelig ikke alvorlige budskaber det hele, siger den unge jyde med et glimt i øjet og fortsætter:

Jeg oplever også, at musikken er et godt redskab til at finde mig selv og blive rigtig voksen. Musikken udvikler sig med mig, og jeg udvikler mig med musikken – det er gensidigt.

Med en ugentlig dansetime i København, regelmæssige sangtimer, arbejde i studiet og optrædener i weekender har den 17-årige hjerteknuser nok at se til, når han samtidig skal passe sin skolegang på Handelsskolen i Vejle.
Forside | Familien | Galleri | Video | Kontakt | FAQ | Site Map


Back to content | Back to main menu