The Charmed Ones


Go to content

Stephanie

Familien

Stephanie blev født torsdag d.14-07-1994 kl.09:12 på Sct. Josephs Hospital i Esbjerg.
Der gik 14 dage inden hun kom med hjem til Varde, hvor hun har levet de første 12 år af hendes liv. Derefter flyttet familien til Århus hvor hendes forældre kommer fra.
I dag er hun en glad og dejlig pige som lige er blevet konfirmeret.

Stephanie blev konfirmeret i Gellerup Kirke af Annette Brunbjerg fredag d.18-04-2008 kl.10:00.
Det var en super god konfirmation og den var utrolig personligt, varm og kærlig.
Stephanie var bare så dygtig. Hun svarede højt og tydeligt Ja, da Annette spurgte om hun ville konfirmeres i den kristne tro. Bagefter kom Christian og hans mor hen for at lykkeønske hende. Line og Marianne og en masse fra Regnbuen var der også. Det var bare så en stor oplevelse at de alle kom bare for at se Stephanie. Men hun kunne heller ikke være mere smuk en da hun kom ind i kirken. Hun var en gudinde så smuk var hun.
Vi tog derefter hjem og holdt fest for familien. Det var en stille og rolig fest og det betød bare så meget at det kun var Mormor, morfar, moster, onkel, Peter og Louise der var til stede udover hendes forældre. Michael og mig havde lavet alt maden selv, så det var godt at moster kom aften inden og hjalp til. Stephanie og mig havde et ønske og det var at Moster ville komme og give hende kjolen på og gøre Stephanie klar til den store dag, ligesom den dag Stephanie skulle Døbes. Der var det også Moster der gav hende kjolen på og hende guld kors. Så det var en fantastisk oplevelse at Moster ville gøre det igen. Så må vi jo se om hun vil gøre det en sidste gang nemlig den dag Stephanie skal giftes, men det kan godt vente 30 år ikke!

Nu da jeg skriver alt dette så vil jeg lige bruge lidt tid på at fortælle alle som læser dette at en bedre lillesøster kan man ikke få. Jeg har en lillesøster som igennem alle årene har været der for mig og hun fatter bare ikke hvor meget hun betyder for mig og min familie. Det at hun tog fra hendes 2 dejlige unger og lod Benny tage slæbet for at komme ind til os for at hjælpe Stephanie kan ikke udtrykkes med ord så meget betød det. At hun var der da vi valgte kjolen og at hun gav Stephanie korset på inden hun skulle i kirken. Det at vi igen stod med vores trolleunge og så at hun var vokset op til en smuk ung pige det var en af de største dage for mig. Søs du skal vide at jeg elsker dig og at du har givet Stephanie og mig den største gave man kan modtage nemlig din kærlighed og dig.

Ord som passe så godt på det vi 2 har været igennem Stephanie.

Kære, lille Stephanie.
Ordene tumler rundt i hovedet på mig, i mit hjerte, på min tunge ... jeg længes sådan efter at se dig!!! Tusind millioner gange har jeg tænkt på alle mulige fjollede ting at sige til dig, mens du har været væk. Jeg har tænkt på at føre dagbog ... på at tælle, hvor mange gange folk har sagt, at de savner dig (det blev for mange for mig at holde tal på). Jeg ville hele tiden fortælle dig, hvor meget jeg holder af dig, men bestemte mig så til at tænke på dig i tavshed. Jeg har vandret rundt i huset som en løvinde i bur på de skøreste tidspunkter, og hele tiden været ked af det, strejfet omkring, savnet dig, haft dig i mit hjerte og mine tanker, som en dør, der ikke kunne lukkes. Jeg har ikke kunnet lukke dig ude af mine tanker et øjeblik. Ingen mand vil nogensinde kunne fornemme det underlige, men stærke bånd, en mor har til sit barn. Jeg savner dig, længes efter dig, ønsker at se dig, røre ved dig og holde om dig og vide, at du har det godt.
Og du er stadig forbundet med mit hjerte på samme måde som før, et ubrydeligt bånd, som du gudskelov aldrig vil føle på samme måde, som jeg gør - for du skal vokse op og have dit eget liv, men det må tage lang, lang tid, før disse bånd bliver tyndere og mere fornuftige for ens børn. Jeg elsker dig. Jeg elsker dig så højt. Og hvor har jeg savnet dig!!!!! Jeg har været inde på dit værelse tusind gange om dagen. Det har været vigtigt for mig at glatte dit tæppe, rette på en lampe eller en pude. Det var vigtigt, at dine blade lå rigtigt, som om du ville komme for at læse dem om et øjeblik.

I Introduktion har jeg skrevet et par ord til min datter som jeg elsker over hele jorden og tilbage igen. (Stephanie du ved hvad det betyder)

Forside | Familien | Galleri | Video | Kontakt | FAQ | Site Map


Back to content | Back to main menu